Μας Στηρίζουν

Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού της Μεσσηνίας

Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 συμμετείχε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μεσσηνίας στην έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης επισημάνθηκε ότι το επικίνδυνο χρονικό διάστημα εντοπίζεται στην ημέρα της Κυριακής καθώς και οι πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Στην περιοχή μας αναμένονται ισχυροί άνεμοι και χιονόπτωση.

Η ΕΟΔ Μεσσηνίας ανακοίνωσε την ετοιμότητα των διασωστών της, για την επερχόμενη κακοκαιρία, στην έκτακτη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Μεσσηνίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

EOD Messinias syntonistikoPerifereias2019 Hfaistionas 03

RS adelfopoiisi

Ημερολόγιο 2020

hmerologio 2020a

NANSEN 2016

Οι σκύλοι της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Μεσσηνίας, τρέφονται με τροφές της

happyDog logo s

PetAvenue logo s

afisaGineEthelontisS

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης καλωσορίζει στην κοινότητά της όλους όσοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν σαν εθελοντές διασώστες και να προσφέρουν ο καθένας όπως κι όσο μπορεί. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλους τους τομείς δράσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης:
.
• Βασικές Γνώσεις Πρώτων Βοηθειών.
• Βασικές Γνώσεις Ορεινής Διάσωσης.
• Αντιμετώπισης Μαζικών Καταστροφών.
• Βασικές Γνώσεις Τηλεπικοινωνιών.
• Βασικές Γνώσεις Μετεωρολογίας.
• Βασικές Γνώσεις Υγρού Στοιχείου.

Ποιοί Είμαστε

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση έρευνας και διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1978 σε εθελοντική βάση, ενώ από το 1994 λειτουργεί με τη μορφή σωματείου

 

facebook icon50   twitter02syoutube S

  

χρήσιμα τηλέφωνα

emergency phone

© 2020 ΕΟΔ Μεσσηνίας. All Rights Reserved. Designed By aidpc.net

Search