Μας Στηρίζουν

Χορηγία ειδών ένδυσης

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Σταματίου Γιώργο για την ενίσχυση της ομάδας μας. Πρίν λίγες μέρες μας έκανε μια σημαντική χορηγία, βοηθώντας την ομάδα μας να καλύψει τις ανάγκες της σε είδη ένδυσης.


Το μη εμπορικό διακριτικό σήμα ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΙ 192, συνοδεύει την οικονομική στήριξη την οποία παρέχει ο δικαιούχος του, κύριος Γιώργος Σταματίου, σε άτομα ή ομάδες και συλλόγους ερασιτεχνικούς, οι οποίοι συμμετέχουν με δική τους πρωτοβουλία, σε ποικίλες δράσεις και διοργανώσεις ερασιτεχνικού χαρακτήρα. Ο επιδιωκόμενος στόχος είναι κάθε φορά να διευκολύνεται ή και να καθίσταται εφικτή η συμμετοχή του υποστηριζόμενου και να δημιουργούνται οι συνθήκες ώστε να φέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα. 
Γι'αυτό το λόγο θέλησε ο κύριος Σταματίου να βοηθήσει και την ΕΟΔ Μεσσηνίας . 
Το σήμα αυτό έχει εμπνευστεί ο κ.Σταματίου από την μάχη του Μαραθώνα και τους 192 πεσόντες που τάφηκαν στο Τύμβο του Μαραθώνα. Ο γνωστός επιγραμματοποιός Σιμωνίδης ο Κείος είχε γράψει: Ἑλλήνων προμαχοῦντες Aθηναῖοι Mαραθῶνι χρυσοφόρων Mήδων ἐστόρεσαν δύναμιν.
(Yπέρ των Eλλήνων οι Aθηναίοι μαχόμενοι στο Mαραθώνα συνέτριψαν τη δύναμη των χρυσοφόρων Mήδων.)(Μτφρ. Θ.K. Στεφανόπουλος)

EOD Messinias Stamatiou1a

RS adelfopoiisi

Ημερολόγιο 2020

hmerologio 2020a

NANSEN 2016

Οι σκύλοι της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Μεσσηνίας, τρέφονται με τροφές της

happyDog logo s

PetAvenue logo s

afisaGineEthelontisS

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης καλωσορίζει στην κοινότητά της όλους όσοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν σαν εθελοντές διασώστες και να προσφέρουν ο καθένας όπως κι όσο μπορεί. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλους τους τομείς δράσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης:
.
• Βασικές Γνώσεις Πρώτων Βοηθειών.
• Βασικές Γνώσεις Ορεινής Διάσωσης.
• Αντιμετώπισης Μαζικών Καταστροφών.
• Βασικές Γνώσεις Τηλεπικοινωνιών.
• Βασικές Γνώσεις Μετεωρολογίας.
• Βασικές Γνώσεις Υγρού Στοιχείου.

Ποιοί Είμαστε

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση έρευνας και διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1978 σε εθελοντική βάση, ενώ από το 1994 λειτουργεί με τη μορφή σωματείου

 

facebook icon50   twitter02syoutube S

  

χρήσιμα τηλέφωνα

emergency phone

© 2020 ΕΟΔ Μεσσηνίας. All Rights Reserved. Designed By aidpc.net

Search