Μας Στηρίζουν

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Σταματίου Γιώργο για την ενίσχυση της ομάδας μας. Πρίν λίγες μέρες μας έκανε μια σημαντική χορηγία, βοηθώντας την ομάδα μας να καλύψει τις ανάγκες της σε είδη ένδυσης.

Ευχαριστούμε την κ. Πέγκυ Νίκα - Παναγάκου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο και την ξενοδοχειακή μονάδα Petra & Fos Boutique Hotel & Spa κατ' επέκταση, για την χορηγία μιας οθόνης LG 49", η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του Επιχειρησιακού Κέντρου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μεσσηνίας.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό και τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στον παιδικό Σταθμό Καλαμάτας "Παιχνιδούπολη" για το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσαν, στηρίζοντας οικονομικά την ομάδα μας!

RS adelfopoiisi

Ημερολόγιο 2020

hmerologio 2020a

NANSEN 2016

Οι σκύλοι της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Μεσσηνίας, τρέφονται με τροφές της

happyDog logo s

PetAvenue logo s

afisaGineEthelontisS

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης καλωσορίζει στην κοινότητά της όλους όσοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν σαν εθελοντές διασώστες και να προσφέρουν ο καθένας όπως κι όσο μπορεί. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλους τους τομείς δράσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης:
.
• Βασικές Γνώσεις Πρώτων Βοηθειών.
• Βασικές Γνώσεις Ορεινής Διάσωσης.
• Αντιμετώπισης Μαζικών Καταστροφών.
• Βασικές Γνώσεις Τηλεπικοινωνιών.
• Βασικές Γνώσεις Μετεωρολογίας.
• Βασικές Γνώσεις Υγρού Στοιχείου.

Ποιοί Είμαστε

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση έρευνας και διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1978 σε εθελοντική βάση, ενώ από το 1994 λειτουργεί με τη μορφή σωματείου

 

facebook icon50   twitter02syoutube S

  

χρήσιμα τηλέφωνα

emergency phone

© 2021 ΕΟΔ Μεσσηνίας. All Rights Reserved. Designed By aidpc.net

Search