Επίδειξη και εκπαίδευση στους νέους αλατοδιανομείς του Δήμου Καλαμάτας

Στις 29 Ιανουαρίου η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Μεσσηνίας με 2 μέλη της παραβρέθηκε στην παραλαβή δύο αλατοδιανομέων από τον δήμο Καλαμάτας.

 

Οι αλατοδιανομείς τοποθετήθηκαν σε δυο οχήματα 4Χ4 του Δήμου. Σημειώνεται ότι ο εξοπλισμός αυτός είναι κατάλληλος για την τοποθέτηση και σε ημιφορτηγά.

Αφού έγινε μια γενική επίδειξη για την λειτουργία τους από τον τεχνικό της προμηθεύτριας εταιρείας στη συνέχεια τα μέλη μας εκπαιδεύτηκαν για την χρήση τους και τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν κατα την λειτουργία των αλατοδιανομέων.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος επισκέφτηκε το χώρο των συνεργείων του Δήμου, τόνισε πως η προμήθεια των αλατοδιανομέων ήταν απαραίτητη και πως ο εξοπλισμός αυτός ενισχύει επιχειρησιακά τη Πολιτική Προστασία του Δήμου για τις ανάγκες τις χειμερινής περιόδου. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό το ένα όχημα θα καλύπτει τον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου και το άλλο τον ορεινό όγκο των Αρφαρών.

 

EOD Messinias alatieres07 2020

 

EOD Messinias alatieres08 2020

EOD Messinias alatieres02 2020

 

EOD Messinias alatieres03 2020

Ποιοί Είμαστε

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση έρευνας και διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1978 σε εθελοντική βάση, ενώ από το 1994 λειτουργεί με τη μορφή σωματείου

 

facebook icon50   twitter02syoutube S

  

χρήσιμα τηλέφωνα

emergency phone

© 2020 ΕΟΔ Μεσσηνίας. All Rights Reserved. Designed By aidpc.net

Search